NOVO - SOBNE RASTLINE

Več pogledov

YONI SPA ekološka zeliščna mešanica HARMONIČNA 50g

Izdelek Ni na zalogi

SKU:000000936
7,90 €

Harmonična mešanica je namenjena podpori pri kratkih ciklih in sicer manj kot 27 dni in močnih krvavitvah ( tudi po porodu ali splavu).Skrbno izbrana kombinacija ekoloških zelišč krepi vaginalna tkiva, deluje adstringentno, zaustavlja krvavitve in pospešuje celjenje.50g za 5 kopeli
Izdelka ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
(Obvesti me, ko bo izdelek nazaj na zalogi)

Podrobnosti

Harmonična mešanica je namenjena podpori pri kratkih ciklih in sicer manj kot 27 dni in močnih krvavitvah ( tudi po porodu ali splavu).Skrbno izbrana kombinacija ekoloških zelišč krepi vaginalna tkiva, deluje adstringentno, zaustavlja krvavitve in pospešuje celjenje.

Sinergija zelišč deluje na uravnavanje hormonov, hkrati pa so bogata z vitamini in minerali pomembnimi za žensko telo. Zato je tudi priporočljivo hkratno pitje čaja.

plešec

rman
plahtica
opnasti grahovec
navadni pelin
kopriva
sivka
malinovi listi

Intimno parno kopel si pripravi vsaj 2-3 dni pred menstruacijo, po porodu ali po splavu, da okrepiš vaginalna tkiva. Za kratek menstrualni cikel je priporočljivo savnanje 10 minut.

Zavreš 1l - 2l vode in vanjo streseš zeliščno mešanico, počakaš 10 minut, da rastlinice dajo svojo esenco vodi. Ta čas si pripraviš intimen prostor, kjer te ne bo nihče motil. Prižgeš svečke, nastaviš nežno glasbo ali pa si preprosto v tišini. S svojimi mislimi, svojo namero, v svoji meditaciji, tišini. 
V kolikor imaš stol za parno kopel je višina že primerno narejena, seveda pa ga ne potrebuješ, ampak lahko kopel izvajaš na način, kot so ga že naše babice. Počepneš nad paro z razmakom, da te ne peče od pare in se zaviješ v odejo, da para ne uhaja. Ali pa si pripraviš dva stola, vmes pa položiš lonec s pripravljeno kopeljo ter se ravno tako zaviješ. Po priporočenih 10-15 minutah predajanja pari sproščujočih zelišč, se uležeš na bližnjo posteljo in se še malo predajaš sebi in povezovanju s svojo esenco. Ustvari si svoj ritual negovanja sebe, svoje nožnice, telesnih tkiv in organov.
Ohlajeno zeliščno mešanico pa lahko vrneš naravi ( če imaš to možnost) in jo zliješ na vrt oziroma travo. In lahko se zahvališ Naravi za darove.

Vsi izdelki, ki so na zalogi bodo dostavljeni v 2 do 3 delovnih dneh.

991685127