NOVO - SOBNE RASTLINE

Več pogledov

Terranova
Spirulina 50mg liofilizirana, ekološka, 50 kap

Izdelek Ni na zalogi

SKU:5060203793524
18,32 €

Ekološka, liofilizirana spirulina vsebuje do 70% lahko prebavljivih beljakovin in vseh 23 esencialnih aminokislin, Zazadi antioksidantov je priporočljiva tudi ob povečanem stresu kot načina življenja in vplivov iz okolja.

Izdelka ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
(Obvesti me, ko bo izdelek nazaj na zalogi)

Podrobnosti

Ekološka, liofilizirana spirulina vsebuje do 70% lahko prebavljivih beljakovin in vseh 23 esencialnih aminokislin, Zaradi antioksidantov je priporočljiva tudi ob povečanem stresu kot načinu življenja in vplivov iz okolja. Na Zemlji uspeva že več kot tri milijarde let in zato si zasluži posebno pozornost in spoštovanje. Je zelena alga, ki s pomočjo sonca v sebi razvije vsa bogata hranila in v sebi nosi znanje o uspešni evoluciji. 

Liofilizirano ( sušeno z zamrzovanjem) spirulino, gojijo v neokrnjenem delu Mongolije, v strogo kontroliranih pogojih, tako, da ne vsebuje pesticidov, mikrobakterij, težkih kovin ali fungicidov. je superživilo polno klorofila, naravnih soli, encimov in fitonutrientov.
Spirulina (sušena z zamrzovanjem) (Spirulina platensis) 500 mg
Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksilpropil metilceluloza)
500mg
95 mg

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Hranite jo v suhem in hladnem prostoru. Nosečnice in tisti, ki jemljete zdravila se posvetujte z vašim zdravnikom.

Vsi izdelki, ki so na zalogi bodo dostavljeni v 2 do 3 delovnih dneh.

991685127