NOVO - SOBNE RASTLINE

Več pogledov

Terranova
Selen 200ug kompleks 50 kapsul

Izdelek Ni na zalogi

SKU:5060203791216
16,13 €

Selen je kot mikroelement in antioksidant eden najpomembnejših za pravilno delovanje ščitnice saj pomaga pri sintezi hormonov. Utrujenost, suha koža, izpadanje las, mrzle roke in noge, pridobivanje kg oziroma težka izguba le teh, vse to so simptomi manjka selena. Nasploh zelo ugodno deluje na zdravje in pomanjkanje selena prinaša slabše zdravje oziroma bolezni.

Izdelka ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
(Obvesti me, ko bo izdelek nazaj na zalogi)

Podrobnosti

Selen je kot mikroelement in antioksidant eden najpomembnejših za pravilno delovanje ščitnice saj pomaga pri sintezi hormonov. Utrujenost, suha koža, izpadanje las, mrzle roke in noge, pridobivanje kg oziroma težka izguba le teh, vse to so simptomi manjka selena. Nasploh zelo ugodno deluje na zdravje in pomanjkanje selena prinaša slabše zdravje oziroma bolezni.Magnifood sinergijski kompleks rastlin in fitohranil poveča absorpcijo, funkcijo, učinek ter aktivnost vitaminov in mineralov. Podpira aktivnost in stabilnost vitaminov in mineralov v izdelku. Širok spekter fitohranil pa krepi delovanje izdelka. Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane, saj je brez živalskih sestavin in želatine. Je brez pšenice, koruze, soje, kvasa, mleka, dodatkov in barvil ter brez dodanega sladkorja. Prav tako so Terranova prehranska dopolnila brez polnil, veziv, sredstev proti strjevanju in glaziranju. Zato so vsi izdelki v vegetarijanskih kapsulah, da pri sami proizvodnji ne potrebujejo nobenih škodljivih snovi za vezavo in strjevanje. Načelo Terranove je, da je kakovostčistost in celovitost prehranskih dopolnil najboljše, kar lahko ponudijo vsem članom družine.

ENA VEGETARIJANSKA KAPSULA VSEBUJE:

MAGNIFOOD KOMPLEKS 675 mg
VSEBUJE:
stabilizirani riževi otrobi 400 mg
spirulina 125 mg
rakitovec 75 mg
list rožmarina (sušen z zamrzovanjem) 75 mg

vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 118 mg
alfa lipoična kislina 10 mg
macesnov arabinogalaktan 8,25 mg
selen (kot selenomethionin) 200μg

BREZ POLNIL, VEZIV, POMOŽNIH SREDSTEV, ADITIVOV
PRIMERNO ZA VEGETARIJANCE IN VEGANE
BREZ PŠENICE – BREZ KORUZE – BREZ SOJE – BREZ KVASA – BREZ MLEKA – BREZ ŽELATINE – BREZ ŽIVALSKIH SESTAVIN – BREZ DODATKOV – BREZ DODANEGA SLADKORJA – BREZ BARVIL

Zaužijemo eno kapsulo dnevno pri obroku. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Med nosečnostjo in jemanjem zdravil na recept se posvetujte s svojim zdravnikom.

Vsi izdelki, ki so na zalogi bodo dostavljeni v 2 do 3 delovnih dneh.

991685127