NOVO - SOBNE RASTLINE

Več pogledov

Rožni koren - Rodiola 300mg 50 kapsul

Izdelek Ni na zalogi

SKU:5060203793500
21,95 €

Rožni koren iz nadzorovane ekološke pridelave se že od nekdaj uporablja kot tonik za živčni sistem, za povečanje fizične moči, zmanjšuje utrujenost in otožnost. Izboljša splošno počutje in miselne funkcije. Rodiola pozna stres, saj raste v zelo težkih pogojih. S tem pa je v sebi razvila pozitiven odnos do stresa. Vpliva na hipotalamus in kako se odziva na stres.Pomirja čustveno razdraženost in je naravni antidepresiv.

Izdelka ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
(Obvesti me, ko bo izdelek nazaj na zalogi)

Podrobnosti

Rožni koren iz nadzorovane ekološke pridelave se že od nekdaj uporablja kot tonik za živčni sistem, za povečanje fizične moči, zmanjšuje utrujenost in otožnost. Izboljša splošno počutje in miselne funkcije. Rodiola pozna stres, saj raste v zelo težkih pogojih. S tem pa je v sebi razvila pozitiven odnos do stresa. Vpliva na hipotalamus in kako se odziva na stres.Pomirja čustveno razdraženost in je naravni antidepresiv. Magnifood sinergijski kompleks rastlin in fitohranil poveča absorpcijo, funkcijo, učinek ter aktivnost vitaminov in mineralov. Podpira aktivnost in stabilnost vitaminov in mineralov v izdelku. Širok spekter fitohranil pa krepi delovanje izdelka. Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane, saj je brez živalskih sestavin in želatine. Je brez pšenice, koruze, soje, kvasa, mleka, dodatkov in barvil ter brez dodanega sladkorja. Prav tako so Terranova prehranska dopolnila brez polnil, veziv, sredstev proti strjevanju in glaziranju. Zato so vsi izdelki v vegetarijanskih kapsulah, da pri sami proizvodnji ne potrebujejo nobenih škodljivih snovi za vezavo in strjevanje. Načelo Terranove je, da je kakovostčistost in celovitost prehranskih dopolnil najboljše, kar lahko ponudijo vsem članom družine.

ENA VEGETARIJANSKA KAPSULA VSEBUJE: % PDV / RDA*

Rožni koren ekstrakt (Rhodiola rosea**) 300mg
(sveže zamrznjena raztopina [topla voda] ekstrakt)
povprečno razmerje: 3% rosavin / 1% salidrosidi
Vegetarijanski ovoj kapsule(hidroksipropilmetil celuloza) 95mg

**iz nadzorovane ekološke pridelave

BREZ TOPIL
BREZ POLNIL, VEZIV, POMOŽNIH SREDSTEV, ADITIVOV
PRIMERNO ZA VEGETARIJANCE IN VEGANE

BREZ PŠENICE – BREZ GLUTENA – BREZ KORUZE – BREZ SOJE – BREZ KVASA – BREZ MLEKA – BREZ ŽELATINE – BREZ ŽIVALSKIH SESTAVIN – BREZ DODATKOV – BREZ DODANEGA SLADKORJA – BREZ BARVIL

Priporočen dnevni vnos je 1 kapsula zjutraj. Priporoča se vsem, ki je vsakodnevno pod stresom saj pomaga spremeniti naš odziv na stresno situacijo (smo bolj mirni in ne tako hitro nervozni). Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Nosečnice in ljudje, ki jemljejo zdravila na recept se posvetujte s svojim zdravnikov. 

Vsi izdelki, ki so na zalogi bodo dostavljeni v 2 do 3 delovnih dneh.

991685127