NOVO - SOBNE RASTLINE

Več pogledov

Terranova
Prikrito zelenje - za otroke 180g

Izdelek Ni na zalogi

SKU:0000104
60,91 €

Prikrito zelenje je super napitek za vaše otroke od 4 - 12 let. Vsebuje 13 vrst zelenih živil, 6 vrst raznobarvnega jagodičevja, 3 probiotične seve, spirulino.

Izdelka ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
(Obvesti me, ko bo izdelek nazaj na zalogi)

Podrobnosti

Prikrito zelenje je super napitek za vaše otroke od 4 - 12 let. Vsebuje 13 vrst zelenih živil, 6 vrst raznobarvnega jagodičevja, 3 probiotične seve, spirulino. Pripomore k odpornosti, za aktivne otroke, neješče otroke in kot dopolnilo k dietni prehrani. Zdravniki za naše otroke priporočajo, da vsakodnevno zaužijejo pet vrst raznobarvnega sadja in zelenjave. In ker je to za starše velikokrat misija nemogoče imajo v tem dopolnilu vse, kar otroči potrebujejo.Magnifood sinergijski kompleks rastlin in fitohranil poveča absorpcijo, funkcijo, učinek ter aktivnost vitaminov in mineralov. Podpira aktivnost in stabilnost vitaminov in mineralov v izdelku. Širok spekter fitohranil pa krepi delovanje izdelka. Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane, saj je brez živalskih sestavin in želatine. Je brez pšenice, koruze, soje, kvasa, mleka, dodatkov in barvil ter brez dodanega sladkorja. Prav tako so Terranova prehranska dopolnila brez polnil, veziv, sredstev proti strjevanju in glaziranju. Zato so vsi izdelki v vegetarijanskih kapsulah, da pri sami proizvodnji ne potrebujejo nobenih škodljivih snovi za vezavo in strjevanje. Načelo Terranove je, da je kakovost, čistost in celovitost prehranskih dopolnil najboljše, kar lahko ponudijo vsem članom družine.

MEŠANICA PRIKRITEGA ZELENJA (ENA MERICA, 4 G) VSEBUJE:

listni ohrovt (sušen z zamrzovanjem) 500 mg
lucuma 1495 mg korenje (sušeno z zamrzovanjem) 500 mg
brokoli (sušen z zamrzovanjem) 300 mg
špinača (sušena z zamrzovanjem) 200 mg
pesin sok (sušen z zamrzovanjem) 200 mg
pesini listi (sušeni z zamrzovanjem) 100 mg
robidnice (sušene z zamrzovanjem) 200 mg
mlada ječmenova trava 100 mg
vodna kreša (sušena z zamrzovanjem) 50 mg
črne maline (sušene z zamrzovanjem) 50 mg
jagode aronije (sušene z zamrzovanjem) 50 mg
brusnice (sušene z zamrzovanjem) 50 mg borovnice (sušene z zamrzovanjem) 50 mg
jagode acai (sušene z zamrzovanjem) 50 mg
sok mlade pšenične trave (sušen z zamrzovanjem) 50 mg
spirulina (Spirulina platensis) 50 mg
PRIJAZNA MIKROFLORA 5 mg Lactobacillus rhamnosus (Rosell-11) 100 milijonov* Lactobacillus acidophilus (Rosell-52) 100 milijonov* Bifidobacterium lactis (CHR Hansen BB-12) 100 milijonov*

*kolonijskih enot v času poizvodnje BREZ POLNIL, VEZIV, POMOŽNIH SREDSTEV, PRIMERNO ZA VEGANE IN VEGETARIJANCE

BREZ  KORUZE – BREZ SOJE – BREZ KVASA – BREZ MLEKA – BREZ ŽELATINE – BREZ ŽIVALSKIH SESTAVIN – BREZ DODATKOV – BREZ DODANEGA SLADKORJA – BREZ BARVIL

Vsebuje pšenične in ječmenove trave – posvetujte se z zdravnikom v primeru celiakije. Lahko vsebuje sledi soje

Za otroke od 4 - 12 let dnevno 1 merico oziroma približno 4 g. Dnevne količine se ne sme prekoračiti. Vmešajte jim v smuti, jogurt,sok ali rastlinsko mleko. Ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju s kakšnimi zdravili se posvetujte z zdravnikom. Hranite izven dosega otrok.

Vsi izdelki, ki so na zalogi bodo dostavljeni v 2 do 3 delovnih dneh.

991685127