NOVO - SOBNE RASTLINE

Več pogledov

YONI SPA ekološka zeliščna mešanica SIJOČA 100g

Izdelek Ni na zalogi

SKU:000000366
14,90 €

Sijoča mešanica ekoloških zelišč pa nudi podporo pri urejenih in daljših ciklusih od 28 dni. Zelišča so izbrana z namenom negovanja , toniziranja in prekrvavitve reproduktivnih organov.

Izdelka ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
(Obvesti me, ko bo izdelek nazaj na zalogi)

Podrobnosti

Sijoča mešanica ekoloških zelišč pa nudi podporo pri urejenih in daljših ciklusih od 28 dni. Zelišča so izbrana z namenom negovanja , toniziranja in prekrvavitve reproduktivnih organov. Hkrati pa pomirjajo ter so bogata z vitamini in minerali pomembnimi za žensko telo,

vrtnica

plahtica
rman
bazilika
navadni pelin
deljenolistna srčnica
sivka
poprova meta
rožmarin
ognjič
kopriva

Intimno parno kopel si pripravi vsaj 2-6x mesečno pred in po ciklusu.. Lahko tudi večkrat, vendar ne dlje od 15 minut, je pa priporočljivo, da si pripravljaš tudi čaj in ga piješ.

Zavreš 1l - 2l vode in vanjo streseš zeliščno mešanico, počakaš 10 minut, da rastlinice dajo svojo esenco vodi. Ta čas si pripraviš intimen prostor, kjer te ne bo nihče motil. Prižgeš svečke, nastaviš nežno glasbo ali pa si preprosto v tišini. S svojimi mislimi, svojo namero, v svoji meditaciji, tišini. 
V kolikor imaš stol za parno kopel je višina že primerno narejena, seveda pa ga ne potrebuješ, ampak lahko kopel izvajaš na način, kot so ga že naše babice. Počepneš nad paro z razmakom, da te ne peče od pare in se zaviješ v odejo, da para ne uhaja. Ali pa si pripraviš dva stola, vmes pa položiš lonec s pripravljeno kopeljo ter se ravno tako zaviješ. Po priporočenih 10-15 minutah predajanja pari sproščujočih zelišč, se uležeš na bližnjo posteljo in se še malo predajaš sebi in povezovanju s svojo esenco. Ustvari si svoj ritual negovanja sebe, svoje nožnice, telesnih tkiv in organov. Ritual, ki ga z izjemno pozornostjo podariš sebi, bo v tebi zbudil globljo povezanost in čutenje sebe, povezanost s svojo žensko energijo in s svojo seksualnostjo. Pelji svojo pozornost nazaj v svoje telo. Vprašaj se kaj v tebi povzroča vnetja in težave in prepusti, da te odgovor najde.
Ohlajeno zeliščno mešanico pa lahko vrneš naravi ( če imaš to možnost) in jo zliješ na vrt oziroma travo. In lahko se zahvališ Naravi za darove.

Vsi izdelki, ki so na zalogi bodo dostavljeni v 2 do 3 delovnih dneh.

991685127