NOVO - SOBNE RASTLINE

Več pogledov

SILVAN
Naravno milo z aktivnim ogljem in čajevcem 60g

Izdelek Ni na zalogi

SKU:0005069
5,90 €

Naravno, ročno izdelano rastlinsko milo z eteričnim oljem čajevca in aktivnim ogljem je idealno milo za umivanje in odstranjevanje nečistoč z obraza. Mogoče je slišati čudno, da bi obraz umivali z aktivnim ogljem, vendar pa boste že po prvi uporabiti ugotovili blagodejne in pozitivne učinke čiščenja obraza s tem milom.

Izdelka ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
(Obvesti me, ko bo izdelek nazaj na zalogi)

Podrobnosti

Naravno, ročno izdelano rastlinsko milo z eteričnim oljem čajevca in aktivnim ogljem je idealno milo za umivanje in odstranjevanje nečistoč z obraza. Mogoče je slišati čudno, da bi obraz umivali z aktivnim ogljem, vendar pa boste že po prvi uporabiti ugotovili blagodejne in pozitivne učinke čiščenja obraza s tem milom. Z vodo si navlažite obraz in nanesite milo s krožnimi gibi, tako, da obenem spodbudite mikrocirkulacijo kože. Milo naredi izjemno fino kremno peno, ki učinkovito očisti vašo kožo obraza in se zlahka spere z vodo. Osvežujoč učinek na koži bo takojšen, saj bo mehka, gladka, voljna in takoj pripravljena na nadaljno nego. Pakiranje SILVAN ročno izdelanih naravnih mil pa gre še korak dlje, kot biti ekološko in okoljsko sprejeto. Namreč biorazgradljiv papir embalaže vsebuje semena travniških cvetlic. Zato vas želimo spodbuditi, da embalažo posejete v zemljo in uživate v rasti novega življenja iz nje.

Aqua, Cocos Nucifera Oil, Elaeis Guineensis Oil, Prunus Dulcis Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Sodium Hydroxide, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Activated Charocal Powder, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

Milo po uporabi vedno postavite na podstavek, kjer voda odteka ali ga prej primerno osušite, da se ne bo topilo in bo trajalo dlje. Mila oziroma sestavine niso testirane na živalih! 

Vsi izdelki, ki so na zalogi bodo dostavljeni v 2 do 3 delovnih dneh.

991685127