NOVO - SOBNE RASTLINE

Več pogledov

SILVAN
Naravno milo z morsko soljo, kokosovim in jojobinim oljem 80g

Izdelek Ni na zalogi

SKU:0005070
5,90 €

Naravno, ročno izdelano milo z morsko soljo, kokosovim in jojobinim oljem na telo deluje razstrupljajoče in hkrati negovalno. Morska sol se na koži zelo dobro obnese kot rahel piling, ki hkrati odstranjuje toksine iz vašega telesa. Jojobino in kokosovo olje pa sta odlična za nego našega telesa. Že med samim prhanjem kožo prijetno hranita in negujeta zaradi katerih po prhanju ni občutka zategnjene kože. Bogata, kremna pena bo na vašem telesu pustila prijeten vonj ter čisto, voljno in mehko kožo.

Izdelka ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
(Obvesti me, ko bo izdelek nazaj na zalogi)

Podrobnosti

Naravno, ročno izdelano milo z morsko soljo, kokosovim in jojobinim oljem na telo deluje razstrupljajoče in hkrati negovalno. Morska sol se na koži zelo dobro obnese kot rahel piling, ki hkrati odstranjuje toksine iz vašega telesa. Jojobino in kokosovo olje pa sta odlična za nego našega telesa. Že med samim prhanjem kožo prijetno hranita in negujeta zaradi katerih po prhanju ni občutka zategnjene kože. Bogata, kremna pena bo na vašem telesu pustila prijeten vonj ter čisto, voljno in mehko kožo. Pakiranje SILVAN ročno izdelanih naravnih mil pa gre še korak dlje, kot biti ekološko in okoljsko sprejeto. Namreč biorazgradljiv papir embalaže vsebuje semena travniških cvetlic. Zato vas želimo spodbuditi, da embalažo posejete v zemljo in uživate v rasti novega življenja iz nje.

Cocos Nucifera Oil, Aqua, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Salvia Sclarea Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

MIlo je narejeno ročno iz naravnih sestavin. Po vsaki uporabi ga odložite na podstavek z odtekanjem vode. V kolikor voda ne odteka pa ga osušite, da se ne bo topilo in bo trajalo dlje.

Vsi izdelki, ki so na zalogi bodo dostavljeni v 2 do 3 delovnih dneh.

991685127