NOVO - SOBNE RASTLINE

Več pogledov

Terranova
KVERCETIN KOPRIVA 50 kapsul

Izdelek Ni na zalogi

SKU:5060203793845
40,68 €

Kvercetin kopriva je namenjen vsem, ki se borite s senenim nahodom. Blaži simptome in zavira sproščanje histamina. Prav tako deluje protivnetno in je idealna podpora ob alergijskem rinitisu.

Izdelka ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
(Obvesti me, ko bo izdelek nazaj na zalogi)

Podrobnosti

Kvercetin kopriva je namenjen vsem, ki se borite s senenim nahodom. Blaži simptome in zavira sproščanje histamina. Prav tako deluje protivnetno in je idealna podpora ob alergijskem rinitisu. Magnifood sinergijski kompleks rastlin in fitohranil poveča absorpcijo, funkcijo, učinek ter aktivnost vitaminov in mineralov. Podpira aktivnost in stabilnost vitaminov in mineralov v izdelku. Širok spekter fitohranil pa krepi delovanje izdelka. Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane, saj je brez živalskih sestavin in želatine. Je brez pšenice, koruze, soje, kvasa, mleka, dodatkov in barvil ter brez dodanega sladkorja. Prav tako so Terranova prehranska dopolnila brez polnil, veziv, sredstev proti strjevanju in glaziranju. Zato so vsi izdelki v vegetarijanskih kapsulah, da pri sami proizvodnji ne potrebujejo nobenih škodljivih snovi za vezavo in strjevanje. Načelo Terranove je, da je kakovostčistost in celovitost prehranskih dopolnil najboljše, kar lahko ponudijo vsem članom družine.

DVE VEGETARIJANSKI KAPSULI VSEBUJETA:

kvercetin 400 mg
MAGNIFOOD KOMPLEKS 375 mg
VSEBUJE:
list korpive (sušen z zamrzovanjem) 300 mg
korenika kukrume (sušena z zamrzovanjem) 50 mg
bezgov cvet (sušen z zamrzovanjem) 25 mg
vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 236 mg
vitamin C (kot magnezije askorbat) 150 mg
bromelain (2000GDU) 50 mg
BREZ POLNIL, VEZIV, POMOŽNIH SREDSTEV, ADITIVOV
PRIMERNO ZA VEGETARIJANCE IN VEGANE
BREZ PŠENICE – BREZ KORUZE – BREZ SOJE – BREZ KVASA – BREZ MLEKA – BREZ ŽELATINE – BREZ ŽIVALSKIH SESTAVIN – BREZ DODATKOV – BREZ DODANEGA SLADKORJA – BREZ BARVIL

Dnevno zaužijemo dve kapsuli pred obrokom, za optimalno delovanje pa se priporoča jemanje na prazen želodec. Med nosečnostjo in jemanjem zdravil na recept se posvetujte z zdravstvenim delavcem.

Vsi izdelki, ki so na zalogi bodo dostavljeni v 2 do 3 delovnih dneh.

991685127