NOVO - SOBNE RASTLINE

Več pogledov

Terranova
Glavatec - Cordyceps 500mg 50 kapsul

Izdelek Ni na zalogi

SKU:5060203792923
34,87 €

Glavatec ali Cordyceps iz nadzorovane ekološke pridelave sušen z zamrzovanjem velja za dragoceno zdravilno gobo iz visokih predelov Tibeta, Nepala, Kitajske in Indije. Uporablja se za odpravljanje utrujenosti, hitrejšo regeneracijo po naporih, kot tonik za spolne organe, torej za povečanje spolne moči, sle in plodnosti. Je močan antioksidant, ki povečuje vzdržljivost. Raziskave kažejo, da krepi imunski sistem, deluje proti tumorskim celicam in celicam, okuženimi z virusi.

Izdelka ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
(Obvesti me, ko bo izdelek nazaj na zalogi)

Podrobnosti

Glavatec ali Cordyceps iz nadzorovane ekološke pridelave sušen z zamrzovanjem velja za dragoceno zdravilno gobo iz visokih predelov Tibeta, Nepala, Kitajske in Indije. Uporablja se za odpravljanje utrujenosti, hitrejšo regeneracijo po naporih, kot tonik za spolne organe, torej za povečanje spolne moči, sle in plodnosti. Je močan antioksidant, ki povečuje vzdržljivost. Raziskave kažejo, da krepi imunski sistem, deluje proti tumorskim celicam in celicam, okuženimi z virusi. Dviguje voljo do življenja ter rahlja tesnobo in napetosti. Magnifood sinergijski kompleks rastlin in fitohranil poveča absorpcijo, funkcijo, učinek ter aktivnost vitaminov in mineralov. Podpira aktivnost in stabilnost vitaminov in mineralov v izdelku. Širok spekter fitohranil pa krepi delovanje izdelka. Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane, saj je brez živalskih sestavin in želatine. Je brez pšenice, koruze, soje, kvasa, mleka, dodatkov in barvil ter brez dodanega sladkorja. Prav tako so Terranova prehranska dopolnila brez polnil, veziv, sredstev proti strjevanju in glaziranju. Zato so vsi izdelki v vegetarijanskih kapsulah, da pri sami proizvodnji ne potrebujejo nobenih škodljivih snovi za vezavo in strjevanje. Načelo Terranove je, da je kakovostčistost in celovitost prehranskih dopolnil najboljše, kar lahko ponudijo vsem članom družine.

ENA VEGETARIJANSKA KAPSULA VSEBUJE: % PDV / RDA*

Glavatec, micelij (sušen z zamrzovanjem**) 500mg
(Cordyceps sinensis)
Terranovin Glavatec je gojen na rižu.
Vegetarijanski ovoj kapsule(hidroksipropilmetil celuloza) 95mg
** iz nadzorovane ekološke pridelave.

BREZ POLNIL, VEZIV, POMOŽNIH SREDSTEV, ADITIVOV
PRIMERNO ZA VEGETARIJANCE IN VEGANE

BREZ PŠENICE – BREZ GLUTENA -BREZ KORUZE – BREZ SOJE – BREZ KVASA – BREZ MLEKA – BREZ ŽELATINE – BREZ ŽIVALSKIH SESTAVIN – BREZ DODATKOV – BREZ DODANEGA SLADKORJA – BREZ BARVIL

Priporočen dnevni vnos je 1 do 2 kapsuli med obrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Nosečnice in tisti, ki jemljete zdravila na recept se posvetujte z zdravnikom.

Vsi izdelki, ki so na zalogi bodo dostavljeni v 2 do 3 delovnih dneh.

991685127