NOVO - SOBNE RASTLINE

Več pogledov

Greenscents
Ekološko čistilo za različne površine Citrusi 500ml

Izdelek Na zalogi

SKU:5060296470609

Samo še dva (2) izdelka na zalogi!

4,95 €

Ekološko čistilo za različne površine vas bo navdušil s svojo učinkovitostjo in poživljajočim vonjem bio eteričnega olja citrusov.

Podrobnosti

Ekološko čistilo za različne površine vas bo navdušil s svojo učinkovitostjo in poživljajočim vonjem bio eteričnega olja citrusov. Formula je zasnovana z 81% ekoloških sestavin brez škodljivh SLS / SLES / ALS / ALES, fosfatov, belil, palmovega olja, encimov in brez GSO (gensko spremenjenih organizmov). Ne vsebuje živalskih sestavin zato je primerno za vegetarijance in vegane, biorazgradljivo v okolju in tudi simpatična embalaža je narejena iz bioplastike. Koncentrirano ekološko čistilo se super obnese na vseh površinah našega stanovanja in je dovolj nežen tudi do lesa, vendar pa učinkovito odstrani madeže. Sama sva izjemno navdušena nad Greenscents čistili, saj so ena redkih ekoloških čistil, hkrati pa v luštni embalaži pa še količina je kar velika. Je čistilo, ki ga z veseljem razkazuješ v kopalnici ali kuhinji :).

water, aloe vera leaf juice*, lactic acid, sodium cocoamphoacetate, cocoamidopropyl betaine, xanthan gum, essential orange oil*, coco glucoside, glycerin, essential rosemary oil*

Vsako čistilo vedno preizkusi na manjšem predelu površine. Primeren je za vse površine, ki ne prepuščajo, torej keramiko, lakiran les, umivalnike,... Čistilo nanesi direktno na površino, počakaj nekaj minut za antiseptični učinek in obriši s čisto, suho krpo.

Vsi izdelki, ki so na zalogi bodo dostavljeni v 2 do 3 delovnih dneh.

991685127