NOVO - SOBNE RASTLINE

Več pogledov

Terranova
Zelena Čistost super mešanica 40g

Izdelek Ni na zalogi

SKU:5060203792305
38,68 €

Zelena čistost je super mešanica primerna za redno vsakodnevno razstrupljanje. Učinkovita formulacija z 11 izjemno hranljivimi sestavinami Magnifood, pripomore k delovanju jeter, kože, ledvic, črevesja, limfe. Je podpora pri vsakem postu in razstrupljevalnih kurah. Regrat, artičoke in korenika kurkume podpirajo delovanje jeter in izločanje žolča, kar pospeši izločanje toksinov. Telo oskrbijo s karotenoidi, z vitamini in minerali ter z drugimi rastlinskimi snovmi.

Izdelka ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
(Obvesti me, ko bo izdelek nazaj na zalogi)

Podrobnosti

Zelena čistost je super mešanica primerna za redno vsakodnevno razstrupljanje. Učinkovita formulacija z 11 izjemno hranljivimi sestavinami Magnifood, pripomore k delovanju jeter, kože, ledvic, črevesja, limfe. Je podpora pri vsakem postu in razstrupljevalnih kurah. Regrat, artičoke in korenika kurkume podpirajo delovanje jeter in izločanje žolča, kar pospeši izločanje toksinov. Telo oskrbijo s karotenoidi, z vitamini in minerali ter z drugimi rastlinskimi snovmiMagnifood sinergijski kompleks rastlin in fitohranil poveča absorpcijo, funkcijo, učinek ter aktivnost vitaminov in mineralov. Podpira aktivnost in stabilnost vitaminov in mineralov v izdelku. Širok spekter fitohranil pa krepi delovanje izdelka. Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane, saj je brez živalskih sestavin in želatine. Je brez pšenice, koruze, soje, kvasa, mleka, dodatkov in barvil ter brez dodanega sladkorja. Prav tako so Terranova prehranska dopolnila brez polnil, veziv, sredstev proti strjevanju in glaziranju. Zato so vsi izdelki v vegetarijanskih kapsulah, da pri sami proizvodnji ne potrebujejo nobenih škodljivih snovi za vezavo in strjevanje. Načelo Terranove je, da je kakovostčistost in celovitost prehranskih dopolnil najboljše, kar lahko ponudijo vsem članom družine.

POLOVICA ČAJNE ŽLIČKE (PRIBLIŽNO 2,5 G) VSEBUJE::

phytoFRESH KOMPLEKS 2.5 g

VSEBUJE:
regratov list (sušen z zamrzovanjem) 500 mg
vodna kreša (sušena z zamrzovanjem) 450 mg
listni ohrovt (sušen z zamrzovanjem) 300 mg
peteršiljev list (sušen z zamrzovanjem) 250 mg
pesin sok in list (sušena z zamrzovanjem) 250 mg
korenina navadnega repinca (sušena z zamrzovanjem) 200 mg
list koprive (sušen z zamrzovanjem) 150 mg
korenika kurkume (sušena z zamrzovanjem) 100 mg
list artičoke (sušen z zamrzovanjem) 100 mg
koriandrov list (sušen z zamrzovanjem) 100 mg
sok mlade pšenične trave (sušen z zamrzovanjem) 100 mg

BREZ POLNIL, VEZIV, POMOŽNIH SREDSTEV, ADITIVOV
PRIMERNO ZA VEGETARIJANCE IN VEGANE

BREZ KORUZE – BREZ SOJE – BREZ KVASA – BREZ MLEKA – BREZ ŽELATINE – BREZ ŽIVALSKIH SESTAVIN – BREZ DODATKOV – BREZ DODANEGA SLADKORJA – BREZ BARVIL

Vsebuje pšenično travo – posvetujte se z zdravnikom v primeru celiakije.

1/2 čajne žličke vmešamo v vodo ali sok 1x do 2x dnevno med obrokom. Ne prekoračujte dnevnega odmerka, če vam zdravnik ne svetuje drugače.

Vsi izdelki, ki so na zalogi bodo dostavljeni v 2 do 3 delovnih dneh.

991685127