NOVO - SOBNE RASTLINE

Več pogledov

YONI SPA ekološka zeliščna mešanica SONČNA 100g

Izdelek Ni na zalogi

SKU:000000693
14,90 €

SONČNA kopel je skrbno izbrana zeliščna mešanica za podporo pri vaginalnih vnetjih, spremenjenih in povečanih izcedkih ter virusnih obolenjih. Zeliščna mešanica deluje protivnetno, protiglivično in protibakterijsko.100g je za 10 kopeli
Izdelka ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
(Obvesti me, ko bo izdelek nazaj na zalogi)

Podrobnosti

SONČNA kopel je skrbno izbrana zeliščna mešanica za podporo pri vaginalnih vnetjih, spremenjenih in povečanih izcedkih ter virusnih obolenjih. Zeliščna mešanica deluje protivnetno, protiglivično in protibakterijsko.

Sinergija te mešanice zelišč deluje pomirjajoče a hkrati čistilno. Priporoča se tudi  pitje čaja.

žajbelj

ognjič
rožmarin
sivka
origano
kamilica
navadni pelin

Intimno parno kopel si pripravi vsaj 2-6x mesečno ob težavah. Lahko tudi večkrat, vendar ne dlje od 15 minut, je pa priporočljivo, da si pripravljaš tudi čaj in ga piješ.

Zavreš 1l - 2l vode in vanjo streseš zeliščno mešanico, počakaš 10 minut, da rastlinice dajo svojo esenco vodi. Ta čas si pripraviš intimen prostor, kjer te ne bo nihče motil. Prižgeš svečke, nastaviš nežno glasbo ali pa si preprosto v tišini. S svojimi mislimi, svojo namero, v svoji meditaciji, tišini. 
V kolikor imaš stol za parno kopel je višina že primerno narejena, seveda pa ga ne potrebuješ, ampak lahko kopel izvajaš na način, kot so ga že naše babice. Počepneš nad paro z razmakom, da te ne peče od pare in se zaviješ v odejo, da para ne uhaja. Ali pa si pripraviš dva stola, vmes pa položiš lonec s pripravljeno kopeljo ter se ravno tako zaviješ. Po priporočenih 10-15 minutah predajanja pari sproščujočih zelišč, se uležeš na bližnjo posteljo in se še malo predajaš sebi in povezovanju s svojo esenco. Ustvari si svoj ritual negovanja sebe, svoje nožnice, telesnih tkiv in organov. Ritual, ki ga z izjemno pozornostjo podariš sebi, bo v tebi zbudil globljo povezanost in čutenje sebe, povezanost s svojo žensko energijo in s svojo seksualnostjo. Pelji svojo pozornost nazaj v svoje telo. Vprašaj se kaj v tebi povzroča vnetja in težave in prepusti, da te odgovor najde.
Ohlajeno zeliščno mešanico pa lahko vrneš naravi ( če imaš to možnost) in jo zliješ na vrt oziroma travo. In lahko se zahvališ Naravi za darove.

Vsi izdelki, ki so na zalogi bodo dostavljeni v 2 do 3 delovnih dneh.

991685127