NOVO - SOBNE RASTLINE

Več pogledov

Terranova
Sinergija za jetra, kompleks 50 kapsul

Izdelek Ni na zalogi

SKU:5060203791711
28,35 €

Jetra so naš največji organ v telesu in naša najpomembnejša ' čistilna naprava'. Skrb za zdravje jeter bi morala obsegati sestavine in živila, ki podpirajo delovanje jetrnih celic. Sinergija za jetra je sestavljena iz 10 sestavin Magnifood in je namenjena razstrupljanju, obnavlja jetrne celice ter podpira samo delovanje jeter. 

Izdelka ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
(Obvesti me, ko bo izdelek nazaj na zalogi)

Podrobnosti

Jetra so naš največji organ v telesu in naša najpomembnejša ' čistilna naprava'. Skrb za zdravje jeter bi morala obsegati sestavine in živila, ki podpirajo delovanje jetrnih celic. Sinergija za jetra je sestavljena iz 10 sestavin Magnifood in je namenjena razstrupljanju, obnavlja jetrne celice ter podpira samo delovanje jeter. Magnifood sinergijski kompleks rastlin in fitohranil poveča absorpcijo, funkcijo, učinek ter aktivnost vitaminov in mineralov. Podpira aktivnost in stabilnost vitaminov in mineralov v izdelku. Širok spekter fitohranil pa krepi delovanje izdelka. Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane, saj je brez živalskih sestavin in želatine. Je brez pšenice, koruze, soje, kvasa, mleka, dodatkov in barvil ter brez dodanega sladkorja. Prav tako so Terranova prehranska dopolnila brez polnil, veziv, sredstev proti strjevanju in glaziranju. Zato so vsi izdelki v vegetarijanskih kapsulah, da pri sami proizvodnji ne potrebujejo nobenih škodljivih snovi za vezavo in strjevanje. Načelo Terranove je, da je kakovostčistost in celovitost prehranskih dopolnil najboljše, kar lahko ponudijo vsem članom družine.

DVE VEGETARIJANSKI KAPSULI VSEBUJETA:

MAGNIFOOD KOMPLEKS 825 mg
VSEBUJE:
list regrata (sušen z zamrzovanjem) 200 mg
korenika kurkume (sušena z zamrzovanjem) 150 mg
list artičoke (sušen z zamrzovanjem) 125 mg
jagoda šisandre 100 mg
plod/list rakitovca (sušena z zamrzovanjem) 50 mg
list zelenega čaja 50 mg
listni ohrovt (sušen z zamrzovanjem) 50 mg
zelena ječmenova trava 50 mg
stabilizirani riževi otrobi 50 mg
vitamin C (kot Ca, Mg askorbat) 150 mg
L-cistein 75 mg
alfapoična kislina 20 mg
tavrin 20 mg
macesnov arabinogalaktan 5.5 mg
selen (kot selenov metionin) 25 ug
BREZ POLNIL, VEZIV, POMOŽNIH SREDSTEV, ADITIVOV
PRIMERNO ZA VEGETARIJANCE IN VEGANE
BREZ PŠENICE – BREZ SOJE – BREZ KVASA – BREZ MLEKA – BREZ ŽELATINE – BREZ ŽIVALSKIH SESTAVIN – BREZ DODATKOV – BREZ DODANEGA SLADKORJA – BREZ BARVIL
Vsebuje ječmenovo travo – posvetujte se z zdravnikom v primeru celiakije.

Dnevno zaužijemo 1 do 2 kapsuli med obrokom. Med nosečnostjo in jemanjem zdravil na recept se posvetujte s svojim zdravnikom.

Vsi izdelki, ki so na zalogi bodo dostavljeni v 2 do 3 delovnih dneh.

991685127