NOVO - SOBNE RASTLINE

Več pogledov

Železo, ki se zlahka vsrka - kompleks 50 kapsul

Izdelek Ni na zalogi

SKU:5060203791094
14,20 €

Železo, ki se zlahka vsrka in ne zapira odvajanja je zelo učinkovit pri pomanjkanja železa v krvi in slabokrvnosti. Pomaga pri utrujenosti in šibkosti, pri pomanjkanju železa zaradi prehrane ter ne povzroča prebavnih motenj. Priporoča se jemanje skupaj z vitaminom C, saj poveča vsrkavanje železa.

Izdelka ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
(Obvesti me, ko bo izdelek nazaj na zalogi)

Podrobnosti

Železo, ki se zlahka vsrka in ne zapira odvajanja je zelo učinkovit pri pomanjkanja železa v krvi in slabokrvnosti. Pomaga pri utrujenosti in šibkosti, pri pomanjkanju železa zaradi prehrane ter ne povzroča prebavnih motenj. Priporoča se jemanje skupaj z vitaminom C, saj poveča vsrkavanje železa.  Magnifood sinergijski kompleks rastlin in fitohranil poveča absorpcijo, funkcijo, učinek ter aktivnost vitaminov in mineralov. Podpira aktivnost in stabilnost vitaminov in mineralov v izdelku. Širok spekter fitohranil pa krepi delovanje izdelka. Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane, saj je brez živalskih sestavin in želatine. Je brez pšenice, koruze, soje, kvasa, mleka, dodatkov in barvil ter brez dodanega sladkorja. Prav tako so Terranova prehranska dopolnila brez polnil, veziv, sredstev proti strjevanju in glaziranju. Zato so vsi izdelki v vegetarijanskih kapsulah, da pri sami proizvodnji ne potrebujejo nobenih škodljivih snovi za vezavo in strjevanje. Načelo Terranove je, da je kakovostčistost in celovitost prehranskih dopolnil najboljše, kar lahko ponudijo vsem članom družine.

ENA VEGETARIJANSKA KAPSULA VSEBUJE:

MAGNIFOOD KOMPLEKS 275 mg

VSEBUJE:
šipek 100 mg
stabilizirani riževi otrobi 100 mg
zelena ječmenova trava 50 mg
jagoda acai (sušena z zmrzovanjem) 25 mg

železo (kot bisglacinat [ne zapira]) 20 mg
BREZ POLNIL, VEZIV, POMOŽNIH SREDSTEV, ADITIVOV
PRIMERNO ZA VEGETARIJANCE IN VEGANE

BREZ PŠENICE – BREZ KORUZE – BREZ SOJE – BREZ KVASA – BREZ MLEKA – BREZ ŽELATINE – BREZ ŽIVALSKIH SESTAVIN – BREZ DODATKOV – BREZ DODANEGA SLADKORJA – BREZ BARVIL
Vsebuje zeleno ječmenovo travo – posvetujte se z zdravnikom v primeru celiakije.

Priporočena dnevna količina je 1 kapsula. Dnevne količine se ne sme prekoračiti. Med nosečnostjo in jemanjem zdravil na recept se posvetujte s svojim zdravnikom. 

Vsi izdelki, ki so na zalogi bodo dostavljeni v 2 do 3 delovnih dneh.

991685127