NOVO - SOBNE RASTLINE

Več pogledov

Terranova
Vitamin B12 500ug 50 kapsul

Izdelek Ni na zalogi

SKU:0000096
19,09 €

Vitamin B12 je zelo pomemben za dobro kri, delovanje živčnega sistema, dobrega vsrkavanja hranil in sodeluje v nastajanju novih celic.

Izdelka ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
(Obvesti me, ko bo izdelek nazaj na zalogi)

Podrobnosti

Vitamin B12 je zelo pomemben za dobro kri, delovanje živčnega sistema, dobrega vsrkavanja hranil in sodeluje v nastajanju novih celic.Če nam ga v telesu primanjkuje je velika verjetnost, da smo ves čas utrujeni, apatični in v pomanjkanju energije kot tudi slabokrvni. Magnifood sinergijski kompleks rastlin in fitohranil poveča absorpcijo, funkcijo, učinek ter aktivnost vitaminov in mineralov. Podpira aktivnost in stabilnost vitaminov in mineralov v izdelku. Širok spekter fitohranil pa krepi delovanje izdelka. Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane, saj je brez živalskih sestavin in želatine. Je brez pšenice, koruze, soje, kvasa, mleka, dodatkov in barvil ter brez dodanega sladkorja. Prav tako so Terranova prehranska dopolnila brez polnil, veziv, sredstev proti strjevanju in glaziranju. Zato so vsi izdelki v vegetarijanskih kapsulah, da pri sami proizvodnji ne potrebujejo nobenih škodljivih snovi za vezavo in strjevanje. Načelo Terranove je, da je kakovost, čistost in celovitost prehranskih dopolnil najboljše, kar lahko ponudijo vsem članom družine.

ENA VEGETARIJANSKA KAPSULA VSEBUJE:

MAGNIFOOD KOMPLEKS 35 0mg VSEBUJE:
stabilizirani riževi otrobi 175 mg
list peteršilja** (sušen z zamrzovanjem) 50 mg
list regrata** (sušen z zamrzovanjem) 50 mg
pesin sok in listi** (sušeni z zamrzovanjem) 25 mg
korenika ingverja** (sušena z zamrzovanjem) 25 mg
korenina rumenega svišča 25 mg
vitamin B12 (as metilkobalamin) 500 ug
** Iz kontrolirane ekološke pridelave

Dnevno zaužijemo 1 kapsulo med obrokom. Priporočene količine se ne sme prekoračiti prav tako se v času nosečnosti posvetujte s svojim zdravnikom ali ginekologom.

Vsi izdelki, ki so na zalogi bodo dostavljeni v 2 do 3 delovnih dneh.

991685127