NOVO - SOBNE RASTLINE

Več pogledov

Terranova
Magnezij Kalcij kompleks (2:1) 50 kapsul

Izdelek Ni na zalogi

SKU:0000098
15,62 €

Kompleks Magnezij - Kalcij pripomore k boljšemu delovanju vseh mišic, tudi srčni. Prav tako pa prispeva k pravilnemu delovanju živčnega sistema, sprošča utrujenost, napetost in stres, uravnoteža elektrolite ter pripomore k sintezi beljakovin in delitvi celic

Izdelka ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
(Obvesti me, ko bo izdelek nazaj na zalogi)

Podrobnosti

Kompleks Magnezij - Kalcij pripomore k boljšemu delovanju vseh mišic, tudi srčni. Prav tako pa prispeva k pravilnemu delovanju živčnega sistema, sprošča utrujenost, napetost in stres, uravnoteža elektrolite ter pripomore k sintezi beljakovin in delitvi celic. Priporočljivo ga je uživatu tudi ob daljši izpostavljenosti stresu.Magnifood sinergijski kompleks rastlin in fitohranil poveča absorpcijo, funkcijo, učinek ter aktivnost vitaminov in mineralov. Podpira aktivnost in stabilnost vitaminov in mineralov v izdelku. Širok spekter fitohranil pa krepi delovanje izdelka. Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane, saj je brez živalskih sestavin in želatine. Je brez pšenice, koruze, soje, kvasa, mleka, dodatkov in barvil ter brez dodanega sladkorja. Prav tako so Terranova prehranska dopolnila brez polnil, veziv, sredstev proti strjevanju in glaziranju. Zato so vsi izdelki v vegetarijanskih kapsulah, da pri sami proizvodnji ne potrebujejo nobenih škodljivih snovi za vezavo in strjevanje. Načelo Terranove je, da je kakovost, čistost in celovitost prehranskih dopolnil najboljše, kar lahko ponudijo vsem članom družine.

ŠTIRI VEGETARIJANSKE KAPSULE VSEBUJEJO:

magnezij (kot oksid, citrat) 500 mg

MAGNIFOOD KOMPLEKS 450 mg

VSEBUJE: stabilizirani riževi otrobi 150 mg
ječmenova trava75 mg
list koprive** (sušen z zamrzovanjem) 50 mg
korenika ingverja** (sušena z zamrzovanjem) 50 mg
zrno zelenega ovsa** (sušeno z zamrzovanjem) 50 mg
cvet in list lucerne** (sušena z zamrzovanjem) 50 mg
spomladanski poganjek preslice (sušen z zamrzovanjem) 25 mg

kalcij (kot karbonat, citrat) 250 mg FOS (fruktooligosaharidi) 50 mg

** Iz nadzorovane ekološke pridelave.

Zaužijemo 2 do 4 kapsule dnevno pri obroku. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Med nosečnostjo in dojenjem, kot tudi pri uživanju prehranskih dopolnil z drugimi zdravili se posvetujte s svojim zdravnikom.

Vsi izdelki, ki so na zalogi bodo dostavljeni v 2 do 3 delovnih dneh.

991685127