PLAČILO SPLETNIH NAKUPOV MOGOČE SAMO NA TRR ALI PAYPAL. PO POVZETJU NE POŠILJAMO!!!

Več pogledov

Terranova
KOENCIM Q10 30mg 50 kapsul

Izdelek Na zalogi

SKU:5060203790042

Samo še en (1) izdelek na zalogi!

24,30 €

Koencim Q10 kompleks podpira proizvodnjo energije, krepi srce in izboljšuje kakovot življenja pri obolenjih srca in ožilja, prav tako je koristen v obdobju okrevanja. Preprečuje utrujenost v stresnih obdobjih, in ob telesnih naporih. Spodbuja telesno in umsko zmogljivost.

Podrobnosti

Koencim Q10 kompleks podpira proizvodnjo energije, krepi srce in izboljšuje kakovot življenja pri obolenjih srca in ožilja, prav tako je koristen v obdobju okrevanja. Preprečuje utrujenost v stresnih obdobjih, in ob telesnih naporih. Spodbuja telesno in umsko zmogljivost. Magnifood sinergijski kompleks rastlin in fitohranil poveča absorpcijo, funkcijo, učinek ter aktivnost vitaminov in mineralov. Podpira aktivnost in stabilnost vitaminov in mineralov v izdelku. Širok spekter fitohranil pa krepi delovanje izdelka. Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane, saj je brez živalskih sestavin in želatine. Je brez pšenice, koruze, soje, kvasa, mleka, dodatkov in barvil ter brez dodanega sladkorja. Prav tako so Terranova prehranska dopolnila brez polnil, veziv, sredstev proti strjevanju in glaziranju. Zato so vsi izdelki v vegetarijanskih kapsulah, da pri sami proizvodnji ne potrebujejo nobenih škodljivih snovi za vezavo in strjevanje. Načelo Terranove je, da je kakovostčistost in celovitost prehranskih dopolnil najboljše, kar lahko ponudijo vsem članom družine.

ENA VEGETARIJANSKA KAPSULA VSEBUJE:

MAGNIFOOD KOMPLEKS 475 mg

VSEBUJE:
stabilizirani riževi otrobi 350 mg
jagoda acai (sušena z zamrzovanjem) 50 mg
plod/list rakitovca (sušena z zamrzovanjem) 50 mg
artičokoin list (sušen z zamrzovanjem) 25 mg

Co Q10 (koencim Q10 – kot ubikinon) 30 mg
macesnov arabinogalaktan 5.5 mg
vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 118 mg

BREZ POLNIL, VEZIV, POMOŽNIH SREDSTEV, ADITIVOV
PRIMERNO ZA VEGETARIJANCE IN VEGANE

BREZ PŠENICE – BREZ KORUZE – BREZ SOJE – BREZ KVASA – BREZ MLEKA – BREZ ŽELATINE – BREZ ŽIVALSKIH SESTAVIN – BREZ DODATKOV – BREZ DODANEGA SLADKORJA – BREZ BARVIL

Zaužijte eno kapsulo dnevno med obrokom. Prekomerne dnevne količine se ne sme prekoračiti. Med nosečnostjo in jemanjem zdravil na recept se posvetujte z zdravstvenim delavcem.

Vsi izdelki, ki so na zalogi bodo dostavljeni v 2 do 3 delovnih dneh.

991685127