NOVO - SOBNE RASTLINE

Več pogledov

Terranova
Kalcij Magnezij kompleks (2:1) 50 kapsul

Izdelek Ni na zalogi

SKU:0000099
17,13 €

Kompleks Mineralov Kalcij - Magnezij ohranja zdrave kosti in zobe, prispeva k delovanju mišic, sproščanju energije pri presnovi in vpliva na normalno strjevanje krvi.

Izdelka ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
(Obvesti me, ko bo izdelek nazaj na zalogi)

Podrobnosti

Kompleks Mineralov Kalcij - Magnezij ohranja zdrave kosti in zobe, prispeva k delovanju mišic, sproščanju energije pri presnovi in vpliva na normalno strjevanje krvi. Kalcij je več kot potreben za delovanje srca in krvožilja.Magnifood sinergijski kompleks rastlin in fitohranil poveča absorpcijo, funkcijo, učinek ter aktivnost vitaminov in mineralov. Podpira aktivnost in stabilnost vitaminov in mineralov v izdelku. Širok spekter fitohranil pa krepi delovanje izdelka. Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane, saj je brez živalskih sestavin in želatine. Je brez pšenice, koruze, soje, kvasa, mleka, dodatkov in barvil ter brez dodanega sladkorja. Prav tako so Terranova prehranska dopolnila brez polnil, veziv, sredstev proti strjevanju in glaziranju. Zato so vsi izdelki v vegetarijanskih kapsulah, da pri sami proizvodnji ne potrebujejo nobenih škodljivih snovi za vezavo in strjevanje. Načelo Terranove je, da je kakovost, čistost in celovitost prehranskih dopolnil najboljše, kar lahko ponudijo vsem članom družine.

ŠTIRI VEGETARIJANSKE KAPSULE VSEBUJEJO:

kalcij (kot karbonat, citrat) 500 mg

MAGNIFOOD KOMPLEKS 500 mg

VSEBUJE:
stabilizirani riževi otrobi 250 mg
list koprive** (sušen z zamrzovanjem) 100 mg
spomladanski poganjek preslice (sušen z zamrzovanjem) 50 mg
korenika ingverja** (sušena z zamrzovanjem) 50 mg
cvet in list lucerne** (sušena z zamrzovanjem) 25 mg
bučna semena 25 mg
magnezij (kot oksid, citrat) 250 mg FOS (fruktooglikosaharidi) 50 mg
** Iz kontrolirane ekološke pridelave

Priporočen vnos so 2 do 4 kapsule dnevno med obrokom. Priporočene količine se ne sme prekoračiti. Ob nosečnosti ali zdravljenju z zdravili se posvetujte s svojim zdravnikom.

Vsi izdelki, ki so na zalogi bodo dostavljeni v 2 do 3 delovnih dneh.

991685127