NOVO - SOBNE RASTLINE

Več pogledov

Terranova
GLUKOZAMIN smola bosvelije in MSM, 50 kapsul

Izdelek Ni na zalogi

SKU:5060203791681
25,51 €

Sinergija za sklepe glukozamin, bosvelija in msm pomaga pri bolečinah v sklepih, ki prizadenejo gibljivost in močno posegajo v kakovost življenja. Tovrstna vnetja, ki se začnejo že veliko let, preden se pojavi bolečina, lahko precej omilimo z živili, ki vsebujejo maščobne kisline omega 3, zelenjavo v vseh barvnih odtenkih, ki deluje antioksidativno, ter s prehrano brez prečiščenih ogljikovih hidratov.

Izdelka ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
(Obvesti me, ko bo izdelek nazaj na zalogi)

Podrobnosti

Sinergija za sklepe glukozamin, bosvelija in msm pomaga pri bolečinah v sklepih, ki prizadenejo gibljivost in močno posegajo v kakovost življenja. Tovrstna vnetja, ki se začnejo že veliko let, preden se pojavi bolečina, lahko precej omilimo z živili, ki vsebujejo maščobne kisline omega 3, zelenjavo v vseh barvnih odtenkih, ki deluje antioksidativno, ter s prehrano brez prečiščenih ogljikovih hidratov. Magnifood sinergijski kompleks rastlin in fitohranil poveča absorpcijo, funkcijo, učinek ter aktivnost vitaminov in mineralov. Podpira aktivnost in stabilnost vitaminov in mineralov v izdelku. Širok spekter fitohranil pa krepi delovanje izdelka. Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane, saj je brez živalskih sestavin in želatine. Je brez pšenice, koruze, soje, kvasa, mleka, dodatkov in barvil ter brez dodanega sladkorja. Prav tako so Terranova prehranska dopolnila brez polnil, veziv, sredstev proti strjevanju in glaziranju. Zato so vsi izdelki v vegetarijanskih kapsulah, da pri sami proizvodnji ne potrebujejo nobenih škodljivih snovi za vezavo in strjevanje. Načelo Terranove je, da je kakovostčistost in celovitost prehranskih dopolnil najboljše, kar lahko ponudijo vsem članom družine.

DVE VEGETARIJANSKI KAPSULI VSEBUJETA:

glukozamin (kot HCI – vegetarijanski izvor) 500 mg
MAGNIFOOD KOMPLEKS 420 mg
VSEBUJE:
smola bosvelije 150 mg
list koprive (sušen z zamrzovanjem) 100 mg
korenika kurkume (sušena z zamrzovanjem) 75 mg
korenika ingverja (sušen z zamrzovanjem) 50 mg
steblo in list zelene (sušena z zamrzovanjem) 25 mg
stabilizirani riževi otrobi 20 mg
OptiMSM® (metilsulfonilmetan) 100 mg
vitamin C (kot Ca, Mg askorbat) 50 mg
mangan (kot bisglicinat) 1.5 mg
selen (kot selenov methionin) 50 ug
molibden (kot aminokislinski kelat) 50 ug
BREZ POLNIL, VEZIV, POMOŽNIH SREDSTEV, ADITIVOV
PRIMERNO ZA VEGETARIJANCE IN VEGANE
BREZ PŠENICE – BREZ KORUZE – BREZ SOJE – BREZ KVASA – BREZ MLEKA – BREZ ŽELATINE – BREZ ŽIVALSKIH SESTAVIN – BREZ DODATKOV – BREZ DODANEGA SLADKORJA – BREZ BARVIL

Priporoča se 1 do 2 kapsuli dnevno med obrokom. Med nosečnostjo in jemanjem zdravil na recept se posvetujte s svojim zdravnikom.

Vsi izdelki, ki so na zalogi bodo dostavljeni v 2 do 3 delovnih dneh.

991685127