NOVO - SOBNE RASTLINE

Več pogledov

Terranova
MAGnezij v prahu, 150g nearomatiziran

Izdelek Ni na zalogi

SKU:5060203791278
35,06 €

MAGnezij v prahu je prehransko dopolnilo z visoko absorpcijo. Je podpora mišicam, živčevju, srcu, kardiovaskularnem sistemu ter pri stresnem odzivu telesa in tvorjenja energije. 

Izdelka ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
(Obvesti me, ko bo izdelek nazaj na zalogi)

Podrobnosti

MAGnezij v prahu je prehransko dopolnilo z visoko absorpcijo. Je podpora mišicam, živčevju, srcu, kardiovaskularnem sistemu ter pri stresnem odzivu telesa in tvorjenja energije. Magnifood sinergijski kompleks rastlin in fitohranil poveča absorpcijo, funkcijo, učinek ter aktivnost vitaminov in mineralov. Podpira aktivnost in stabilnost vitaminov in mineralov v izdelku. Širok spekter fitohranil pa krepi delovanje izdelka. Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane, saj je brez živalskih sestavin in želatine. Je brez pšenice, koruze, soje, kvasa, mleka, dodatkov in barvil ter brez dodanega sladkorja. Prav tako so Terranova prehranska dopolnila brez polnil, veziv, sredstev proti strjevanju in glaziranju. Zato so vsi izdelki v vegetarijanskih kapsulah, da pri sami proizvodnji ne potrebujejo nobenih škodljivih snovi za vezavo in strjevanje. Načelo Terranove je, da je kakovostčistost in celovitost prehranskih dopolnil najboljše, kar lahko ponudijo vsem članom družine.

ENA MERICA (približno 5 g) VSEBUJE:

magnezij (elementarni, kakor 50% bisglicinatni in 50% citratni) 200 mg
inozitol 50 mg
FOS (fruktooligosaharidi) 50 mg
pirodiksal 5-fosfat (P5-P) 200 mg

MAGNIFOOD KOMPLEKS 3730 mg

VSEBUJE:
stabilizirane topne riževe beljakovine 3180 mg
mlada ovsena trava 75 mg
višnja Montmorency 200 mg

BREZ ADITIVOV – SAMO AKTIV_NE SESTAVINE
PRIMERNO ZA VEGETARIJANCE IN VEGANE

BREZ PŠENICE – BREZ KORUZE – BREZ SOJE – BREZ KVASA – BREZ MLEKA – BREZ ŽELATINE – BREZ ŽIVALSKIH SESTAVIN – BREZ DODATKOV – BREZ DODANEGA SLADKORJA – BREZ BARVIL

Vsebuje ovseno travo in – posvetujte se z zdravnikom v primeru celiakije.

Ena merica dnevno za odrasle. Med nosečnostjo in jemanjem zdravil na recept se posvetujte s svojim zdravnikom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.

Vsi izdelki, ki so na zalogi bodo dostavljeni v 2 do 3 delovnih dneh.

991685127