PLAČILO SPLETNIH NAKUPOV MOGOČE SAMO NA TRR ALI PAYPAL. PO POVZETJU NE POŠILJAMO!!!

Več pogledov

Earth Friendly Products
ECOS naravni detergent za perilo z mehčalcem -limonska trava 1500ml

Izdelek Ni na zalogi

SKU:749174097569
15,95 €

Naravni detergent za perilo z mehčalcem limonske trave.

Izdelka ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
(Obvesti me, ko bo izdelek nazaj na zalogi)

Podrobnosti

Koncentriran naravni detergent za perilo z mečalcem in hipoalergeno formulo primeren tudi za občuljivo kožo. Zasnova formule je čista, okolju prijazna, učinkovita in popolnoma neškodljiva. Perilo je mehko zahvaljujoč naravnemu mehčalcu iz kokosa in dišece po eteričnem olju limonske trave. Spoštuje naravni pH kože, njegova rastlinska formula pa je brez GSO, formaldehida, klora, fosfatov, ni testirana na živalih in tudi ne vsebuje živalskih sestavin. Zatorej je uporaba tega naravnega detergenta za perilo namenjena vsem, ki vam je mar s čim perete perilo vaše družine in kakšen je vpliv na planet.

Water, Plant-Based Surfactant Blend (5-15% anionic, 5-15% amphoteric, <5% non-ionic), Phenoxyethanol (preservative), Methylisothiazolinone (preservative), Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass) Oil, (contains EU allergens: citral), Equisetum Hiemale (Horsetail Plant) Extract.

Ker je naravni detergent koncentriran izdelek ga porabite resnično malo in zato zdrži tudi do 50 pranj, odvisno od umazanije perila. Povprečna uporaba je 30ml detergenta, primeren pa je za vse temperature pranja.

Vsi izdelki, ki so na zalogi bodo dostavljeni v 2 do 3 delovnih dneh.

991685127