NOVO - SOBNE RASTLINE

Macaccino jutranji ritual namesto kave

Oceni objavo z 1 do 5 rožic:
(5)
Št. ocen: 1

Bio maca in presni kakav namesto kave

Macaccino jutranji ritual namesto kave. Ker kava zakisa telo sva iskala topel in poživljajoč napitek namesto nje. Tukaj s tabo delim recept, kako ga pripravim jaz za naju.

Sestavine za dve skodelici:

4 čajne žličke Presnega ekološkega kakava v prahu

2 čajni žlički Bio mace v prahu

1 čajna žlička Bio sladkorja iz kokosove palme ( lahko tudi brez)

ščepec Bio cimeta v prahu ( sama ga dodam kar polovico čajne žličke v vsako skodelico)

1/2 litra Bio rastlinskega napitka ( lahko je mandljev, rižev, ovseni ali sojin)

macaccino jutranji ritual namesto kave

Uporabiš lahko pa še dodatne kombinacije in sicer sama dodajam še kurkumo, ingver, kombinacija različnih zelišč in dišavnic za kavo, bio pomarančno lupinico v prahu, vanilijo in še kaj se najde doma, kar po trenutnem navdihu dodam v jutranji macaccino.

Priprava:

V lončku pogreješ rastlinski napitek, ki si ga izbereš oziroma ga imaš trenutno doma. V vsako skodelico pa si pripraviš presni ekološki kakav v prahu, ekološko maco v prahu, malo kokosovega sladkorja, ščepec cimeta, vanilije in kurkume ter preliješ z vročim rastlinskim napitkom. Sama najraje uporabljam ovseni napitek brez glutena ali mandljevo mleko. Za konec pa še vedno posujem bio cimet, saj ga oba obožujeva.

Sama sva si zadala cilj, da zmanjšava uživanje prave kave in jo nadomestiva s kombinacijo mace in presnega kakava. In zato je macaccino jutranji ritual namesto kave za naju najboljša izbira. Naj postanejo zdrave navade in skrb za vaše zdravje vaše vsakdanje načelo. In zato naj postane macaccino jutranji ritual namesto kave tudi zate. seveda pa si ga lahko pripraviš tudi večkrat na dan. Zvečer pa raje ne, zaradi poživljajočega učinka mace.

Presne in ekološke sestavine.

Tvoje življenjsko pravilo, ko greš po nakupih pa naj bo vedno zdravo, presno, ekološko. Saj je to edino zagotovilo, da pri sami proizvodnji ni bilo uporabljenih škodljivih pesticidov, ki bi vplivali na vaše zdravje. Bodite srečni in uživajte v svojem macaccinu. Lahko pa kupite tudi že pripravljenega in dodajate samo začimbe po svojem okusu.

 

Dodaj odgovor
991685127