NOVO - SOBNE RASTLINE

Več pogledov

EpsomSalts
EPSOM SOL ZA KOPEL 500g

Izdelek Ni na zalogi

SKU:000000999
7,90 €

Naravna Epsom sol za sprostitev in razstrupljanje.

Izdelka ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
(Obvesti me, ko bo izdelek nazaj na zalogi)

Podrobnosti

Naravna Epsom sol se že stoletja uporablja tudi za nego telesa. Je odlična kombinacija magnezija in sulfurja za vzpostavljanje ravnovesja mineralov v telesu. Njene koristi so izjemne. Zmanjšuje stres saj deluje sproščujoče, hkrati pa razstruplja telo. Lahko pomaga pri zmanjševanju različnih bolečin, kot so bolečine in krči v mišicah, bolečine v križu, blaži vnetja, spodbuja cirkulacijo, pomaga pri razstrupljanju in hujšanju, saj odvaja toksine iz telesa.

Magnezij v telesu nujno potrebujemo, saj pomaga v številnih procesih organizma. Zmanjšuje utrujenost, izčrpanost in regenerira. Po kopeli je dobro, da se ne tuširamo in sol pustimo na telesu, da se vpije v telo. 

Epsom sol - MgSO4

Pri težavah izvajamo kopel z Epsom soljo 3x tedensko v kolikor vam čas dopušča, v nasprotnem primeru pa vsaj 1x. V kopel dodamo 1 do 2 skodelici, začnite z manj in sčasoma povečujte.

Po kopeli se ne umivajte z milom, le obrišite se in pojdite počivat za kakšno uro ali dve. Razen v primeru artritisa pa se priporoča, da razgibamo sklepe.
Z epsom soljo prav tako lahko naredite piling telesa. Pripravite si olivno olje in Epsom sol in si nežno zdrgnite telo ali obraz.
 V kolikor nimate kopeli, lahko namakate noge v vedru vsaj do kolen, saj se magnezij dobro absorbira že skozi stopala in ljudje, ki so poročali o krčih v mečih, so v zelo kratkem času opazili spremembo. 
Pred in po kopeli si vedno privoščite kakšen čaj za hidracijo telesa.
V kolikor ste noseči, imate alergije, visok krvni tlak ali kakšne druge bolezni, se o uporabi kopeli z Epsom soljo posvetujte s svojim zdravnikom.

Vsi izdelki, ki so na zalogi bodo dostavljeni v 2 do 3 delovnih dneh.

991685127